De trekken van een Quality Broker

8 november 2014

Wat broker gebruik je en wat moet ik zoek in een?

Ik ben momenteel met behulp van Boss Capital (zie Boss Hoofdstad Review). beeld Ik zal beginnen met te zeggen dat er geen makelaar is perfect. Sommige bieden nog snel opnames hebben trading platform kwesties, zoals een duidelijke vertraging die vaak je niet krijgen in beroepen tegen de prijs die je voorkeur heeft. Dit, bijvoorbeeld, legde mijn ervaring met Markten World.

Ik hou Boss Kapitaal dat de pay-out percentages op trades zijn sterk. Dit is een sterke aandacht voor mij, als het nemen van beroepen op lager en lager pay-out percentages bezuinigingen zwaar in de winstmarge. Bovendien is altijd mijn geld krijg ik relatief snel (hoewel Boss kapitaalvereisten voor opnames van meer dan een keer per maand), en het accepteert Amerikaanse handelaren in een tijdperk waarin steeds minder makelaars doen vanwege de handel in wetten die de VS Toch voortzetten zijn er momenten als ik ben niet in staat om in een handel tegen een prijs die ik liever (dat wil zeggen, “Option vraagprijs is veranderd” foutmelding), maar Boss Hoofdstad voldoet aan wat ik zoek.

Een andere overweging is of de broker wordt geregeld. Gereglementeerde makelaars worden aangehouden tot een niveau van verantwoording over hun zakelijke praktijken die ze betrouwbaarder dan “bucket shops” die het opzetten van het bedrijfsleven op hun eigen te maken. Persoonlijk, het is nooit een goed idee om een ​​van de eerste baanbrekende cavia’s zijn om hun geloofwaardigheid te bepalen of het ontbreken daarvan. Ik heb altijd aanraden aan makelaars die zeer populair zijn bij andere handelaren.

Bovendien heeft de makelaar een grote verscheidenheid van middelen samen met een grote selectie van het verstrijken van tijd te kiezen. Brokers meestal streven naar een lange lijst van activa onder valuta, aandelen en grondstoffen moeten de meeste bedrijven aan te trekken, in aanvulling op een groot scala aan verstrijken tijd. Er zijn ook consieration van het type instrument om de handel www.optiesonline.com – up / down opties, touch / no touch, bereik (of het actief al dan niet binnen een bepaalde prijsklasse op een gegeven verloop tijd vallen), “optie builder” (kiezen uw verstrijken tijd en uit een lijst van de pay-out percentages) en high-yield opties die uitbetalingen veel groter dan de initiële investering te bieden. Ik ben er vrij eenvoudig in dat ik liever 5 tot 20 minuten verstrijken tijden van een grote valutapaar dat betaalt goed (bij voorkeur 85% of hoger). Dat is echt alles Ik ben gespecialiseerd in als het gaat om binaire handel in opties.

Als ik de neiging om een ​​goede ervaring met een makelaar geef ik de voorkeur om te verblijven met hen hebben, omdat ik weet wat hier ik krijgen en wat te verwachten. Af en toe moet ik proberen nieuwe brokers als ik zie steeds meer mensen massaal naar één. Het hebben van een beetje van een kudde-achtige mentaliteit is goed als het gaat om overwegingen van waar uw geld te investeren. Bedrijven hebben meestal een hoog niveau van het bedrijfsleven te krijgen door het http://www.optiesonline.com/anyoption/ aanbieden van een sterke service, goede prijzen, en het bereiken van een hoge mate van tevredenheid. Over het algemeen, je moet gewoon een die past bij uw wensen, behoeften en de handel te vinden om de beste. Het is gewoon belangrijk om te gaan met een die is eigenlijk betrouwbaar en één waarin je weet dat je je geld te krijgen tijdig.

Als het gaat om het onderzoek proces van het vinden van een makelaar, dan kunt u altijd vragen rond, lees de recensies uit meerdere bronnen, en probeer het voor jezelf. En nogmaals, zul je vaak merken dat veel handelaren hebben de neiging zich te verzamelen op één, twee, of een paar klik hier makelaars in het bijzonder op een bepaald punt. Ik heb dit zelf gedaan, en als gevolg daarvan, heb ik het geluk te hebben nog nooit een slechte ervaring gehad als het ging om het opnemen van geld geweest. Er is absoluut niets mis mee te gaan met een optie dat andere mensen zijn het vinden van betrouwbare en vatbaar voor hun trading voorkeuren. Echt alles wat mensen vragen naar een makelaar waar ze kunnen verhandelen wat ze willen ruilen met een sterke pay-outs, een eerlijke platform, en de mogelijkheid om hun geld te krijgen wanneer ze willen. Als een makelaar aan deze relatief basiscriteria, het zal veel klanten bereid om daar handel te hebben.