EUR / USD Binaire Opties Trading voor 10 juli 2014

Zoals deze zomer gebruikelijk geweest, meer steun en weerstand trading vooral door het primaire gebruik van de draaipunten mijn sturende invloed was de basis achter de handel van vandaag.

Het duo maakte een gestage daling weer naar beneden in de richting van de dagelijkse spil niveau van 1,36324 rond de In het rapport te lezen beginnning van de 03:00 (EST) uur. Het kwam tergend dicht bij op de 3:05 kaars aan te raken, maar stopte kort. Voor degenen die bekend zijn met mijn stijl van de handel, ik was natuurlijk te kijken naar de spil niveau in dit geval als een potentieel keerpunt in de markt, een potentieel levensvatbare plek om call opties te overwegen.

Ik kreeg de aanraking van 1,36324 een half uur later op de 3:35 kaars, maar nauwelijks. Ik heb niet een ander re-touch nog een half uur later te krijgen, en in plaats van het krijgen in een call-optie handel, heb ik besloten om te wachten voor een ander afwijzing. Ik wilde een soort van prijs actie cue om te bepalen of dit niveau zou blijven houden of niet gezien voor het laatst werd dertig minuten vóór. Wanneer de prijs deed de spil niveau opnieuw te verwerpen, kreeg ik in de call-optie op het re-touch op de 4:10 kaars. Het wachten op een later vervallen in plaats van het nemen van de handel direct aan de 4:05 kaars bleek de beste beslissing. Prijs geregeld net onder de spil niveau voor een tijdje voordat ze een back-up voor een twee-pip winnaar.

Na deze, kreeg ik in wezen terug in de zelfde handel op de 5:10 kaars. De markt goddelozen onder de spil op het 05:05 kaars voordat uiteindelijk een de grote fraude op het internet doji gevormd. Dojis (weinig tot geen lichaam op de kaars) typisch duiden besluiteloosheid in de markt (en soms slechte liquiditeit natuurlijk) en kan een kwaliteit prijsactie signaal voor een ommekeer te zijn. De 5:10 kaars goddelozen weer onder de spil en lager gesloten. Dat vertelde me dat een breuk van het draaipunt binnenkort waarschijnlijk zou zijn. Niet per se nu, maar een breuk in de buurt optiesonline van-functie leek waarschijnlijk. Tijdens deze bijzondere handel, de spil deed te houden, en gaf bijna een vier-pip winnaar.

Prijs maakte een beweging door hieronder pivot net voor 06:00. Het bleef vallen en terwijl ik was niet zeker of de drager 1 niveau van 1,36154 zou eventuele handelsmogelijkheden te bieden. Ik vond dat de downtrend kan doorzetten in misschien wel de Amerikaanse ’s ochtends geopend of gewoon bieden set-ups te riskant te nemen.

Maar gelukkig had ik het mis op deze voorspelling en een kwaliteit calloptie set-up was ontstaan. Er was prijs congestie in het midden van de spil niveau-support 1 channgel gevolgd door nog een bearish beweging door. Maar Volledig artikel het momentum vertraagd als 1,36154 werd benaderd. Ik kreeg een vleugje en afwijzing van de steun 1 op de 6:50 kaars, maar ik wilde verdere bevestiging voor het invoeren van een call-optie toe te schrijven aan een relatief sterke recente daling van het paar. Ik wilde er zeker van zijn dat de kans op de verkoop halt toe te roepen op zijn minst even goed genoeg om op zijn minst overwegen een handel zou zijn. http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ Zodra ik kreeg nog een afwijzing van de steun 1 op de 6:55 kaars, heb ik besloten om in een re-touch op de 7:00 kaars als het heeft plaatsgevonden, die het deed.

Ik kreeg een winnaar op dit één van ongeveer drie pips. Maar zeker genoeg, de downtrend niet verder met een overtreding van 1,36154 net iets meer dan vijf minuten na het verstrijken van de handel is. Op dit punt, ik was tevreden met de 3/3 ITG dag en besloten tegen de handel verder. Na een 0/2 begin van deze week, heb ik mijn laatste zeven trades, die ik zeker heel blij mee kan zijn.